Vi er godkendt til at uddanne elever

Sikkerhedsvagt – erhvervsuddannelsen

En sikkerhedsvagt arbejder med overvågning og sikkerhed. På skolen lærer du om det udstyr, man bruger for at forhindre brand, tyveri og hærværk.
Som sikkerhedsvagt lærer du også at skrive rapporter om det arbejde, du laver. Sikkerhedsvagter kan arbejde i større eller mindre vagtselskaber, men de kan også arbejde på kontorer eller museer. Nogle sikkerhedsvagter bruger en vagthund i deres arbejde.
Hvis du er fyldt 25 år, tager du en særligt tilrettelagt erhvervsuddannelse for voksne (euv). Uddannelsen tilrettelægges på baggrund af en kompetencevurdering, dvs. en vurdering af den uddannelse og erfaring, du allerede har. Din uddannelse bliver dermed i de fleste tilfælde kortere. Læs mere om euv i Erhvervsuddannelser for voksne.

Hvis du er fyldt 25 år, kan du evt. blive ansat som voksenlærling til en forhøjet lærlingeløn. Læs om muligheder og betingelser i Voksenlærling.

Voksen- og efteruddannelse
Er du faglært og har mindst 2 års erhvervserfaring, kan du efteruddanne dig på deltid. Se relevante muligheder i Videre som faglært.

For yderligere information læs mere på UddannelsesGuiden.

Grundlæggende vagt

Du lærer at udføre almindeligt forekommende vagtopgaver fagligt og sikkerheds-mæssigt korrekt med baggrund i gældende lovgivning.

Læs mere på UddannelsesGuiden.

Faktabox2

Kontakt os

Kontakt os på telefon eller benyt nedenstående kontaktformular.

Kontakt LF Services

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked